• 爱情文章
  • 亲情文章
  • 友情文章
  • 生活随笔
  • 校园文章
  • 经典文章
  • 人生哲理
  • 励志文章
  • 搞笑文章
  • 心情日记
  • 英语文章
  • 当前位置: 星星阅读网 > 英语文章 > 正文

    新概念第三册课文原文_新概念英语第三册第32课习题答案及解析

    时间:2018-10-29 09:32:51 来源:星星阅读网 本文已影响 星星阅读网手机站

    新概念英语网权威发布新概念英语第三册第32课习题答案及解析,更多新概念英语第三册第32课习题答案及解析相关信息请访问新概念英语网。

    【Multiple choice questions】
      Comprehension
      1 Why had the salvage operation been a complete failure?
      a. They had failed to locate the ship they had been sent to look for.
      b. They had not succeeded in finding the Barents Sea.
      c. They hadfound the wrong ship.
      d. The captain had not understood his 包含uctions.
      2 In ordering as much as possible to be salvaged from the wreck, the captain _____ .
      a. expected to find some of the gold bullion
      b. hoped, among other things, to establish the identity of the ship
      c. thought he would find out that the ship had been a cruiser
      d. was looking for more information concerning the dead seaman
      3 The log book was the most important find because it _____ .
      a. helped to explain how the warship had come to be sunk in the Barents Sea
      b. contained a written account of how the Karen had been torpedoed
      c. provided vital information as to the ship’s whereablaots
      d. gave the Ministry of Defence information it had known nothing about
      Structure
      4 The captain knew that _____ the only attempt.(l.5)
      a. it was not b. his had not been c. his would not be d. it had not been
      5 It was a ship which had been sunk many years before _____ in fact found. (l.11)
      a. what they had b. that they had c. had been d. which was
      6 They did not find _____ . (l.14)
      a. nothing of value b. a valuable thing c. any value d. anything valuable
      7 ---- parts of which _____ . (l.19)
      a. it could still be read b. it could still read c. could still be read d. could still read
      8 After the Elkor had returned home, a naval official _____ . (ll.21-22)
      a. had this later confirmed at the Ministry of Defence
      b. confirmed this at the Ministry of Defence
      c. at the Ministry of Defence confirmed this
      d. later at the Ministry of Defence confirmed this
      Vocabulary
      9 The ship’s captain had received 包含uctions to give up the search _____ a radio message fromthe mainland. (ll.3-4)
      a. on b. by c. with d. in
      in the letter / in the radio message / in the fax
      10 There were books, clothing and photographs, _____ letters … (ll.12-13)
      a. including b. along with c. added to d. beside
      11---- an unfinished letter which was _____ March 14th, 1943. (l.17)
      a. inscribed b. marked c. dated d. posted on
      inscribe 刻画
      mark 做标记
      12 ---- all the information that had _____ . (l.20)
      a. emerged b. alighted c. arisen d. surfaced
      arisen (原形是arise ) 出现
      surface 露出水面
      alight on 偶然发现
      My eyes alighted on the book.
      【Key to Multiple choice questions】
      1. A 2. B 3. A 4. C 5. B 6. D 7. C 8. C 9. D 10. B 11. C 12. A

    • 爱情文章
    • 亲情文章
    • 友情文章
    • 随笔
    • 校园
    • 哲理
    • 励志文章